NEC is huiverig voor vertrek van sterspeler en gaat niet akkoord

NEC is huiverig voor vertrek van sterspeler en gaat niet akkoord

27 januari - 11:42
50

NEC gaat niet akkoord met het bod dat FC Kopenhagen heeft neergelegd voor Magnus Mattsson. De Denen willen de creatieveling nog deze winter aan de selectie toevoegen, maar de club uit Nijmegen is huiverig voor een vertrek van zijn uitblinker, zo meldt Voetbal International.

Bij NEC vindt men het bod van de Deense topclub niet hoog genoeg, en is men eigenlijk van mening dat Mattsson überhaupt niet midden in het seizoen moet vertrekken. De aanvaller was reeds goed voor tien doelpunten en vier assists in de Eredivisie, en heeft zich opgewerkt tot smaakmaker.

NEC nam Mattsson in de zomer van 2021 over van Silkeborg en een transfer naar FC Kopenhagen zou dus een terugkeer naar Denemarken, zijn vaderland, betekenen. Eerder deze maand lieten de Nijmegenaren aanvaller Elayis Tavsan al vertrekken. De rechtsbuiten vertrok naar Hellas Verona, wat voor NEC des te meer reden is om niet nóg een cruciale speler te laten vertrekken.

Het contract van Mattsson bij NEC loopt na dit seizoen af, al beschikt de club over een eenzijdige optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. NEC heeft nog zicht op de play-offs om Europees voetbal en is ook nog actief in het bekertoernooi, waar het in de kwartfinale staat. De club wil zijn sterspeler daarom niet laten gaan.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!