NEC in onzekerheid: 'Ooit zal ik hier niet meer zijn, maar wanneer dat is...'

NEC in onzekerheid: 'Ooit zal ik hier niet meer zijn, maar wanneer dat is...'

29 januari - 11:03 Laatste update: 12:53
12

De toekomst van Magnus Mattsson blijft voorlopig nog onduidelijk. FC Kopenhagen trekt hard aan de Eredivisie-smaakmaker, maar tot een akkoord met NEC is het tot dusver nog niet gekomen. 

"Het is aan de clubs, verder geef ik geen commentaar", antwoordde Mattsson na het gelijkspel van NEC tegen Go Ahead Eagles (2-2). De 24-jarige Deen wil dan ook niks zeggen over FC Kopenhagen, laat hij weten aan De Gelderlander

"Ik focus me op NEC. Ik ben speler van deze club en ik ben heel blij hier. Ooit zal ik hier niet meer zijn, maar wanneer dat is, weet ik niet", vervolgt Mattsson mysterieus. De middenvelder geeft aan niet betrokken te zijn bij de onderhandelingen. "Ik speel gewoon voetbal. Ik heb niet meer aan mijn hoofd dan anders hoor, ik lees niet wat er in de media staat."

Of trainer Rogier Meijer het gevoel heeft dat Mattsson graag naar Denemarken trekt? "Kopenhagen is een topclub uit zijn vaderland die Champions League speelt. Daar zal hij ongetwijfeld oren naar hebben", aldus de trainer van NEC. "Maar dan moeten er wel duiten komen, want anders gaat hij niet weg."