VI: Dilrosun op weg naar uitgang Feyenoord, Franse en Spaanse club brengen bod uit

VI: Dilrosun op weg naar uitgang Feyenoord, Franse en Spaanse club brengen bod uit

29 januari - 23:39 Laatste update: 23:44
34

De kans is groot dat Javairo Dilrosun zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld, aldus Voetbal International dinsdagavond. De vleugelaanvaller van nu nog Feyenoord geniet belangstelling uit zowel Frankrijk als Spanje. 

Volgens VI gaat het om FC Lorient uit de Ligue 1 en Celta de Vigo uit La Liga. Beide clubs hebben zich al in Rotterdam gemeld met een concreet bod op Dilrosun, zo is te lezen. 

VI weet dat zowel Lorient als Celta de linkspoot definitief over wil nemen. Dat is voor Feyenoord ook een voorwaarde, want de ploeg van trainer Arne Sot is deze winterse transferwindow niet voornemens om spelers te verhuren. Dilrosun streek in de zomer van 2022 neer bij Feyenoord. Tot dusver speelde hij 39 Eredivisie-wedstrijden voor de club. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en zes assists. 

Het naderende vertrek van Dilrosun, die in De Kuip nog een contract heeft tot medio 2026, staat overigens los van de komst van Luciano Rodríguez. Feyenoord voert nog steeds gesprekken met Liverpool FC (uit Montevideo). De Rotterdammers hopen op een 'goede afloop', maar van een akkoord is nog geen sprake. De onderhandelingen worden als 'lastig' ervaren.