'Twente komt in zoektocht naar nieuwe spits uit bij West Ham'

'Twente komt in zoektocht naar nieuwe spits uit bij West Ham'

30 januari - 14:54
22

FC Twente is in de jacht op een nieuwe spits uitgekomen bij Divin Mubama. De spits van West Ham United is beschikbaar voor een verhuur en Twente zou zich hebben gemeld voor de diensten van de aanvaller, zo meldt Daily Mail.

Mubama mag van West Ham op huurbasis vertrekken uit Londen en Twente is naar verluidt een van de clubs met interesse. Ook Sheffield Wednesday, dat uitkomt in de Engelse Championship, heeft concrete interesse in de spits. Mubama viel dit seizoen tot dusver vijf keer in in de Premier League. Ook mocht hij minuten maken in de Europa League, waar hij eenmaal inviel en één keer basisspeler was.

De Tukkers namen op maandag definitief afscheid van Manfred Ugalde, die Enschede achter zich liet voor een transfer naar Spartak Moskou. De club is op zoek naar een vervanger voor de aanvaller uit Costa Rica en werd eerder in verband gebracht met Myron Boadu, waarvoor technisch directeur Arnold Bruggink reeds in Monaco zou zijn geweest. Joseph Oosting bevestigde de interesse in Boadu na de wedstrijd tegen Feyenoord, in de Kuip. Twente heeft ook Ricky van Wolfswinkel nog onder contract staan.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!