'PSV schakelt door en komt uit bij Vitesse: Manhoef volgende doelwit'

'PSV schakelt door en komt uit bij Vitesse: Manhoef volgende doelwit'

31 januari - 17:08 Laatste update: 17:38
314

PSV schakelt door op de transfermarkt. Million Manhoef is het volgende doelwit van de Eindhovense club. Als het juiste bedrag op tafel komt, is Vitesse bereid mee te werken.

Het Eindhovens Dagblad en de Gelderlander maken woensdagmiddag melding van de PSV-interesse in Manhoef. De koploper van de Eredivisie lijkt daarmee de aandacht te verleggen, nu Excelsior te hoge eisen stelt aan een vertrek van Couhaib Driouech. De aanvaller zou vijf miljoen euro moeten kosten en dat is PSV, dat 2,1 miljoen bood, te gortig.

De komst van Manhoef wordt als realistischer beschouwd: de 22-jarige aanvaller, die ook wordt begeerd door Italiaanse clubs, zou ruim drie miljoen euro moeten kosten. Vanuit sportief oogpunt hoopt Vitesse dat Manhoef blijft maar de Arnhemmers hebben acute financiële zorgen en kunnen een transfersom goed gebruiken.

PSV is koortsachtig op zoek naar een linksbuiten, omdat Noa Lang maanden uitgeschakeld is met een nieuwe hamstringblessure en Yorbe Vertessen al sinds zondag in Berlijn is om voor Union Berlin te gaan spelen. De Belg lijkt alleen te worden vrijgegeven als PSV een vervanger weet te strikken.

Manhoef speelt bij Vitesse vooral als rechtsbuiten, maar kan ook de linkerflank bestrijken. Ook speelde hij in het verleden als rechtsback. De international van Jong Oranje staat op 88 wedstrijden voor de club, met zestien goals, en heeft nog een contract tot juli 2025 in Arnhem.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!