'Die jongen wil graag naar PSV en PSV is bereid om de prijs te betalen'

'Die jongen wil graag naar PSV en PSV is bereid om de prijs te betalen'

1 februari - 21:45
31

Er worden veel spelletjes gespeeld rond de waarschijnlijke PSV-transfer van Couhaib Driouech, zo stelt Marco Timmer in VP's transferpodcast #DoneDeal. De PSV-watcher van Voetbal International vertelt tegenover VoetbalPrimeur wat zich allemaal afspeelt in de strijd om de linksbuiten van Excelsior.

"Die jongen wil graag naar PSV en PSV is bereid om te betalen wat Excelsior vraagt. Dan moet je denken aan een bedrag van rond de vier miljoen, met wat bonussen erbij", aldus Timmer over Driouech. "Er ligt een contract klaar voor die jongen, tot 2028. Maar Excelsior wil eerst een vervanger aantrekken. Daar zoeken ze nu naar. Dat kan al gebeurd zijn, of de deal gaat uiteindelijk niet door. Mijn informatie is dat het wél doorgaat."

Wedden

Meer odds

Op Deadline Day mengde Feyenoord zich in de strijd om Driouech. Timmer: "Er worden heel veel spelletjes gespeeld. Dan wordt ineens Million Manhoef in verband gebracht met PSV, om te kijken wat dat doet bij Excelsior. En vervolgens komt er bij Excelsior ineens weer iets vandaan, waardoor de prijs omhoog moet."

"Ik hoorde dat Feyenoord denkt aan een jongen uit Engeland (Bryan Gil, red.) en dat ze helemaal niet denken aan Driouech. Excelsior wil wel Leo Sauer, dat klopt wel. Misschien kan PSV zelf wel iemand die kant op sturen, maar dat moet dan wel goedkeuring krijgen van Excelsior. Als die vervanger er is voor Excelsior, dan kan het heel snel gaan."

Check de tweede LIVE-show van #DoneDeal op Deadline Day hieronder!