Op het nippertje: Heracles krijgt huurdeal van Eredivisie-bekend net op tijd rond

Op het nippertje: Heracles krijgt huurdeal van Eredivisie-bekend net op tijd rond

2 februari - 00:35
16

Heracles heeft op het allerlaatste moment nog een inkomende transfer gedaan op Deadline Day. Ajdin Hrustic speelt het komende half jaar in Almelo. De oud-speler van FC Groningen wordt tot het eind van dit seizoen gehuurd van Hellas Verona

De 27-jarige Australiër keert daarmee na 3,5 jaar terug in de Eredivisie. Daar is Hrustic zelf dan ook maar wat blij mee. "Mijn eerste indruk van Heracles Almelo is positief. Het stadion is prachtig en ik kreeg al meteen een warm gevoel bij de club. Ik denk dat de stap naar Heracles Almelo op het juiste moment in mijn carrière komt en ik wil het vertrouwen terugbetalen op het veld. Ik ga alles geven voor de club."

Naast Hrustic zelf is ook technisch directeur Nico-Jan Hoogma in zijn nopjes. "Ajdin is een uitstekende linksbenige middenvelder met veel ervaring. Hij beschikt over een goede traptechniek en hij kan onze ploeg verder helpen om onze doelstelling te realiseren."

Hrustic is dus geen onbekende in Nederland, aangezien hij langere tijd voor FC Groningen speelde. In Groningen beleefde Hrustic zijn doorbraak in het internationale voetbal. Vanuit de jeugd klom hij op tot het eerste elftal van de Noorderlingen. In totaal speelde hij in 67 competitieduels mee voor FC Groningen. Daarin scoorde Hrustic vijf keer en gaf hij evenveel assists. De middenvelder speelde ook al 24 interlands voor Australië.