Noa Lang-claim van Van der Meijde 'voorbarig': PSV mag hopen, EK blijft optie

Noa Lang-claim van Van der Meijde 'voorbarig': PSV mag hopen, EK blijft optie

7 februari - 15:32 Laatste update: 8 februari - 19:47
82

Noa Lang hoopt dit seizoen nog in actie te komen voor PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De beweringen van Andy van der Meijde worden betiteld als 'voorbarig'.

Van der Meyde claimde dat Lang 'heel zijn hamstring heeft afgescheurd', waardoor het 'einde seizoen' zou zijn voor de PSV'er. Ook zijn deelname aan het EK met Oranje staat daardoor serieus op de tocht. Lang hoopt echter 'in de eindfase van dit seizoen terug te kunnen keren bij de selectie', schrijft het Eindhovens Dagblad.

Lang liep anderhalve week geleden voor de vierde keer sinds zijn miljoenentransfer van Club Brugge naar PSV een hamstringblessure op. Hoe lang hij moet revalideren, is nog niet helemaal duidelijk. Wel is er een goede kans dat de 24-jarige aanvaller vóór het einde van het seizoen weer in actie kan komen.

PSV speelt in mei nog drie wedstrijden: op 5 mei tegen Sparta Rotterdam, op 12 mei tegen Fortuna Sittard en op 19 mei tegen RKC Waalwijk. Als Lang dan weer fit is, kan bondscoach Ronald Koeman hem ook opnemen in de EK-selectie van het Nederlands elftal.