Buitenspel: Noa Lang krijgt docuserie met inbreng van Ten Hag, Dumfries en Timber

Buitenspel: Noa Lang krijgt docuserie met inbreng van Ten Hag, Dumfries en Timber

22 februari - 08:13 Laatste update: 16:10
69

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Noa Lang krijgt eigen documentaireserie
Prime Video brengt vrijdag een vierdelige documentaireserie uit over het leven van PSV-aanvaller Noa Lang. In de serie, die Lastpak: Noa Lang heet, wordt de kijker meegenomen in de periode van de Oranje-international bij Club Brugge, PSV en het Nederlands elftal. Daarnaast geven de afleveringen een inkijkje in het privéleven van Lang.

'Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis. Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn', schrijft Prime in de aankondiging. Aan het woord komen onder meer oud-trainers Erik ten Hag en Alfred Schreuder, Oranje-ploeggenoten Denzel Dumfries en Jurriën Timber en de ouders van Lang.