Mexicaans gerucht: Feyenoord laat oog vallen op 'nieuwe Gimenez'

Mexicaans gerucht: Feyenoord laat oog vallen op 'nieuwe Gimenez'

22 februari - 18:18
26

Feyenoord heeft het oog laten vallen op Rodrigo Huescas, een aanvaller van Cruz Azul. Dat meldt David Faitelson. De bekende Mexicaanse journalist van TUDN was de afgelopen dagen in Rotterdam voor Santiago Gimenez en Dennis te Kloese.

Huescas is een veelbelovende aanvaller van twintig jaar oud, die bij Cruz Azul op de linkervleugel speelt. Hij brak twee jaar geleden door bij de Mexicaanse topclub, die aan de leiding gaat in de competitie. Van een interlanddebuut kwam het nog niet, al zou hij wel in beeld zijn bij bondscoach Jaime Lozano.

Wedden

Meer odds

Faitelson, de brenger van het transfernieuws rond Huescas en Feyenoord, was de laatste dagen in Nederland voor een bezoek aan Rotterdam, waar hij sprak met Gimenez én Te Kloese. Gimenez hoort bij de populairste spelers van Mexico, terwijl Te Kloese een rijk verleden heeft in het Midden-Amerikaanse land.

Feyenoord deed twee jaar geleden al eens zaken met Cruz Azul, dat Gimenez naar Rotterdam liet gaan. Of dat ook met Huescas gaat gebeuren, valt te bezien. Zijn contract loopt tot medio 2025 en hij wordt gelinkt aan meerdere clubs uit Spanje en Duitsland. Cruz Azul hanteerde nog niet zo lang geleden een vraagprijs van vijf miljoen euro.