Ancelotti haalt opgelucht adem: Bellingham keert terug bij Real Madrid

Ancelotti haalt opgelucht adem: Bellingham keert terug bij Real Madrid

1 maart - 14:30
13

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti bevestigt dat Jude Bellingham is hersteld van een enkelblessure. De sterspeler is weer volledig fit en zal zaterdagavond in actie komen tegen Valencia CF.

Bellingham raakte aan het begin van februari geblesseerd aan zijn enkel in het duel met Girona. Hij moest drie wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar hij is volledig hersteld. "Hij is honderd procent fit", aldus Ancelotti op de persconferentie in aanloop naar het duel met Valencia. "Hij heeft alles gedaan in individueel opzicht wat hij moest doen en hij voelt zich weer comfortabel op het veld. Hij is op zijn best en zal gaan spelen tegen Valencia." Naast Bellingham keert ook Joselu terug in de wedstrijdselectie van Real Madrid.

Wedden

Meer odds

Daarnaast ging Ancelotti in op de blessures van Éder Militão en Thibaut Courtois. Beide spelers staan al langere tijd langs de kant met blessures, maar de oefenmeester had goed nieuws over het tweetal. "Na de wedstrijd tegen Real Mallorca (op zondag 14 april, red.) zijn zij weer beschikbaar", vertelt Ancelotti, die ook nog kort ingaat op de situatie van Arda Güler. "We moeten geduldig zijn met hem. Ik geloof in hem en ik wil graag dat de fans zijn talenten kunnen zien. Zijn tijd gaat komen."