PSV-doelman Benítez opgeroepen bij Argentinië, Antony buiten de boot bij Brazilië

PSV-doelman Benítez opgeroepen bij Argentinië, Antony buiten de boot bij Brazilië

1 maart - 19:39 Laatste update: 19:49
23

De prestaties van Walter Benítez bij PSV worden beloond. De doelman is door bondscoach Lionel Scaloni opgeroepen voor de aanstaande interlands van Argentinië. Bij de nationale ploeg van Brazilië is er wederom slecht nieuws voor Antony.

Argentinië speelt in maart twee oefeninterlands, tegen El Salvador en Costa Rica. Benítez is onderdeel van de 26-koppige selectie van Scaloni. Behalve de PSV-sluitpost mogen ook twee spelers met een verleden in de Eredivisie zich melden bij Argentinië. Zowel ex-Ajacied Nicolás Tagliafico (Olympique Lyon) als oud-Feyenoorder Marcos Senesi (AFC Bournemouth) is opgeroepen.

Waar Benítez goed nieuws heeft ontvangen, is er slecht nieuws voor Antony bij Brazilië. De aanvaller van Manchester United werd de voorbije twee interlandperiodes al niet opgeroepen en ook nu zit hij er niet bij. De nieuwe bondscoach Dorival Júnior, die deze maand debuteert bij Brazilië, heeft Antony niet nodig.

Voormalig PSV'er Sávio zit wél bij de selectie. De aanvaller maakt indruk bij Girona en heeft een uitnodiging gekregen. Verder krijgen Gabriel Martinelli (Arsenal), Richarlison (Tottenham Hotspur), Raphinha (Barcelona), Rodrigo (Real Madrid) en Vinícius Júnior (Real Madrid) op de flanken de voorkeur boven Antony.