Officieel: Babadi tekent na ellenlange transfersoap toch nieuw contract bij PSV

Officieel: Babadi tekent na ellenlange transfersoap toch nieuw contract bij PSV

2 maart - 12:36 Laatste update: 12:59
273

Isaac Babadi heeft toch een contractverlenging bij PSV getekend. De middenvelder was wekenlang onderwerp van gesprek door een flirt met andere clubs, maar een goed gesprek met Peter Bosz trok hem uiteindelijk over de streep. Babadi blijft tot 2028 bij PSV.

De middenvelder heeft in een kort bericht een toelichting gegeven op zijn verlenging. "Hé PSV-fans, kort berichtje vanuit mij. Morgen hebben we natuurlijk een ontzettend belangrijke wedstrijd, maar ik wil laten weten dat ik heb bijgetekend. Ik ben superblij, dus ik hoop jullie morgen allemaal te zien. Laten we er keihard voor gaan."

Wedden

Meer odds

Het verlengen van het contract van Babadi ging niet zonder slag of stoot voor PSV. De Eindhovenaren voerden veel gesprekken met zijn entourage, maar kwamen telkens maar niet overeen. Volgens de zaakwaarnemer en broer van Babadi lag dit niet aan de financiën, maar aan het toekomstperspectief van de middenvelder. Daarna werd de jongeling gelinkt aan een overstap naar Feyenoord, Ajax en Olympique Marseille, maar uiteindelijk blijft hij dus in Eindhoven.

Uiteindelijk zou een gesprek met Peter Bosz de knoop door hebben gehakt voor Babadi. Wat er precies is besproken wilde de coach niet loslaten, maar hij was blij dat hij kon spreken met het toptalent. Babadi maakte in het begin van dit seizoen indruk met onder andere zijn prestatie in de Johan Cruijff Schaal. Daarna werd hij steeds minder opgesteld door de coach Bosz.