Allegri treurt om schorsing Pogba: 'Fantastische jongen en buitengewone speler'

Allegri treurt om schorsing Pogba: 'Fantastische jongen en buitengewone speler'

2 maart - 16:45
12

Juventus-trainer Massimilliano Allegri heeft gereageerd op de schorsing van Paul Pogba. De Fransman hoorde eerder deze week dat hij wegens dopinggebruik vier jaar niet mag voetballen.

Pogba werd geschorst wegens het overtreden van de dopingregels. De Fransman testte positief op een verboden spierversterkend middel. Volgens de zaakwaarnemer van Pogba kwam het teveel aan testosteron uit een voedingssupplement dat door een arts uit de Verenigde Staten was voorgeschreven. Pogba vecht de straf momenteel nog aan.

De sterspeler heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Juventus gespeeld. Allegri mag zijn middenvelder niet meer opstellen. Het nieuws kwam bij de oefenmeester erg hard aan. "Het is heel verdrietig, zowel op menselijk vlak als voor het voetbal. We verliezen een buitengewone speler", zegt hij op het wekelijkse persmoment. "Ik heb het geluk gehad met hem te mogen werken en hem te coachen. Het is moeilijk om spelers zoals hij te vinden. Hij is een fantastische jongen."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!