Feyenoord tegenover zwalkend Heracles in kolkende Kuip: 50x je inleg bij zege!

Feyenoord tegenover zwalkend Heracles in kolkende Kuip: 50x je inleg bij zege!

10 maart - 16:00 Laatste update: 16:35

ADVERTORIAL - Feyenoord is hard onderweg naar een tweede plek in de Eredivisie en kan zondag de volgende stap zetten tegen Heracles Almelo. Pak bij bookmaker Unibet 50x je inleg wanneer de Rotterdammers in de eigen Kuip afrekenen met het uit vorm verkerende Heracles! 

Fraaie reeks Feyenoord kan voortduren

Met dertien punten uit vijf wedstrijden is Feyenoord bezig aan een imposante reeks in de Eredivisie, al helemaal gezien het feit dat het gelijkspel tegen PSV was in Eindhoven. Bij Heracles speelt zich een minder rooskleurige periode af: de Almeloërs pakten in de afgelopen drie wedstrijden slechts één punt en is slechts vijf punten verwijderd van de degradatiezone.

Feyenoord kan ook weer rekenen op Santiago Gimenez. De spits van Feyenoord zat enkele weken in een vormdip, maar de Mexicaan wist tegen PSV weer het net te treffen. Indien de ketchupfles-theorie van Ruud van Nistelrooij klopt, kunnen wij vuurwerk verwachten van de spits in De Kuip.

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Heracles Almelo en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint Feyenoord in De Kuip? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren door Feyenoord of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.