Barça hoopt op nieuwe bevlieging van 16-jarige in de Champions League tegen Napoli

Barça hoopt op nieuwe bevlieging van 16-jarige in de Champions League tegen Napoli

12 maart - 16:00

ADVERTORIAL - Nog één nachtje slapen tot Borussia Dortmund - PSV, maar ook vanavond staat er al een bloedstollende achtste finale in de Champions League op het programma. FC Barcelona neemt het in eigen huis op tegen SSC Napoli. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Lamine Yamal en Khvicha Kvaratskhelia.

Uitgangsposities en vorm

Enkele weken geleden troffen Barcelona en Napoli elkaar al in Napels. Dat duel eindigde in een 1-1 gelijkspel, door treffers van Robert Lewandowski en Victor Osimhen. Gezien het thuisvoordeel is de uitgangspositie van de Catalanen op papier het beste, en zo kijkt ook Unibet ernaar. Kijkend naar de uitkomst van de wedstrijd binnen de reguliere speeltijd hoort bij een overwinning van Barça een odd van 1.83, winst van Napoli kan je 4.40 keer je inzet opleveren. De bookmaker heeft daarnaast een verhoogde odd van 3.25 voor wanneer Napoli de volgende ronde bereikt. Dat is dus inclusief eventuele verlenging en strafschoppen.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier, doe een storting en ontvang de welkomstbonus van 50 euro aan Free Bets!

Zowel Barcelona als Napoli heeft een moeizaam weekend achter de rug. De Catalanen wonnen op het nippertje met minimale cijfers van degradatiekandidaat RCD Mallorca. De Italianen hadden het ook lastig. Napoli speelde met 1-1 gelijk in een thuiswedstrijd tegen Torino. Een mindere generale dan die Barcelona speelde dus.

Buitenspelers in vorm

Barcelona en Napoli teren momenteel mede op de vorm van één van hun buitenspelers. Aan de kant van Barça is dat Yamal. De zestienjarige rechtsbuiten liet zich aan het eind van vorig seizoen al zien met een aantal onnavolgbare acties, maar koppelt die tijdens de huidige voetbaljaargang steeds meer aan rendement. Zo besliste hij het duel met Mallorca met een wonderschone treffer. Unibet heeft een odd van 3.85 voor wanneer hij ook tot scoren komt tegen Napoli.

Aan de andere kant leeft Kvaratskhelia weer helemaal op. De Georgiër laat met de week meer glimpen van de Kvaradona van vorig seizoen zien. Zo kwam hij in de laatste drie wedstrijden die hij met Napoli speelde tot scoren. Een goal van Kvaratskhelia kan je 3.75 keer je inzet opleveren bij Unibet.

Win een Free Bet

Unibet heeft voor al zijn spelers ook een mooie bonus klaarliggen deze dinsdag. Wed met Bet Builder op een van de voetbalwedstrijden van vandaag en verdien een Free Bet. Zo werkt het precies:

- Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen.
- Plaats een weddenschap van minstens €10 op een voetbalwedstrijd met Bet Builder.
- De Bet Builder moet minstens 2 selecties bevatten, met een minimale odd van 1.10 per selectie, zoals bijvoorbeeld: Lewandowski scoort en Barcelona wint (2.60)
- Unibet voegt een €5 Free Bet aan je account toe zodra de weddenschap is afgehandeld.
- De Free Bet is geldig voor 7 dagen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.