Vermoedelijke opstelling: Bosz staat voor lastige keuzes tegen Twente

Vermoedelijke opstelling: Bosz staat voor lastige keuzes tegen Twente

17 maart - 09:40 Laatste update: 09:40
38

PSV moet zich herpakken na de Champions League-uitschakeling tegen Borussia Dortmund. De Eindhovenaren spelen zondag de Eredivisie-topper tegen FC Twente en Peter Bosz heeft de nodige smaken om uit te kiezen. Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV.

Joey Veerman keerde tegen de Duitse topclub terug van een blessure en de spelmaker lijkt ook tegen FC Twente te kunnen beginnen. Dat geldt nog niet voor Ismael Saibari, maar toch moet Bosz alweer harde keuzes maken op het middenveld. Tegen FC Twente lijkt de voorkeur uit te gaan naar Jerdy Schouten, Veerman en Malik Tillman. Mauro Júnior, Guus Til en Isaac Babadi nemen daardoor op de bank plaats.

Als Schouten op het middenveld start, waar hij tegen Dortmund na rust een stuk beter uit de verf kwam, dan komt er centraal achterin een plekje vrij voor André Ramalho. De defensie van PSV kent verder de gebruikelijke namen met doelman Walter Benítez, Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest.

De gevreesde voorhoede bestaat vermoedelijk weer uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano. De Mexicaan begon midweeks nog op de bank tegen Dortmund, maar als invaller was hij dreigend in het Signal Iduna Park.

PSV en FC Twente staan zondagavond vanaf 20.00 uur tegenover elkaar in het Philips Stadion.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano