Taylor bespreekt vriendschap bij Ajax: 'We zijn eigenlijk gewoon broers'

Taylor bespreekt vriendschap bij Ajax: 'We zijn eigenlijk gewoon broers'

18 maart - 19:29
99

Kenneth Taylor is blij voor zijn vriend Brian Brobbey, die de stap naar het grote Oranje heeft gezet. Taylor zelf hoopt in de toekomst ook weer geselecteerd te worden door bondscoach Ronald Koeman, deze interlandperiode zit hij bij Jong Oranje.

In gesprek met Voetbal International laat Taylor zich uit over zijn band met Brobbey. "We spelen al dertien jaar samen bij Ajax. We zijn eigenlijk gewoon broers", zegt hij. "We hebben alles samen doorlopen. Het is gewoon heel mooi." De middenvelder beaamt dat hij en Brobbey het ook in het veld goed kunnen vinden. "We voelen elkaar goed aan. Het is leuk dat een vriendschap in het veld enorm helpt."

Dat Brobbey wel in aanmerking komt bij het Nederlands elftal, zit Taylor niet dwars. "Ik ben heel blij voor hem dat hij bij het eerste zit", stelt laatstgenoemde. "Het is ongelukkig dat hij geblesseerd moest afhaken." Brobbey raakte zondag tegen Sparta Rotterdam (2-2) geblesseerd en moest zich maandag na diverse testen afmelden. "Maar ik ben heel trots op hem", aldus Taylor.