Bergwijn en Veerman door het slijk bij Vandaag Inside: 'Denkt dat hij Maradona is'

Bergwijn en Veerman door het slijk bij Vandaag Inside: 'Denkt dat hij Maradona is'

18 maart - 23:34
32

Joey Veerman en Steven Bergwijn hebben geen goede indruk gemaakt op Johan Derksen en René van der Gijp. De manier waarop het tweetal zichzelf presenteert kan niet op goedkeuring rekenen bij de mannen van Vandaag Inside.

"Haast alle voetballers trappen open deuren in. Er is één uitzondering op het ogenblik, die oud-Ajax-spits die bij Fortuna speelt. Sierhuis, die kan uitstekend formuleren", meent Derksen. René van der Gijp stelt ook graag naar Joey Veerman te luisteren, maar daar kan Derksen zich beslist niet in vinden. "Joey Veerman denkt een beetje dat hij Maradona is. Die praat over zichzelf alsof er geen betere is in Nederland."

Ook de uitspraken van Steven Bergwijn komen aan bod. Als aanvoerder van Ajax is de aanvaller de man die met tekst en uitleg moet komen, maar de heren van Vandaag Inside zijn niet onder de indruk. "Die jongen wil volgens mij helemaal geen aanvoerder zijn", stelt presentator Wilfred Genee. Van der Gijp is van mening dat ze het Bergwijn bij Ajax niet aan moeten doen. Ook Valentijn Driessen kan zich daarin vinden. "Hij kan best aanvoerder op het veld zijn, maar je moet hem niet voor de camera zetten."