FC Twente ontvangt goed nieuws: 'Ik heb hier nog meer dan genoeg te leren'

FC Twente ontvangt goed nieuws: 'Ik heb hier nog meer dan genoeg te leren'

22 maart - 11:26
24

Daan Rots vindt dat hij nog genoeg te leren heeft bij FC Twente. De vleugelaanvaller is onder leiding van Joseph Oosting een vaste waarde voor de Tukkers en hij lijkt voorlopig nog niet van plan om te vertrekken uit Enschede.

Onder Ron Jans moest Rots het vaak doen met een plek op de reservebank, maar sinds de komst van Oosting is de rechtsbuiten zeker van een basisplaats. Hij denkt op dit moment nog niet na over een zomerse transfer. "Ik ben er nu nog niet klaar voor, want ik heb nog meer dan genoeg te leren hier bij FC Twente", aldus Rots bij KPN Achter de Knoppen

In 25 Eredivisie-wedstrijden was Rots goed voor vier doelpunten en zeven assists. De vleugelaanvaller hoopt nog veel te kunnen betekenen voor FC Twente, maar hij zet ook alvast een stip aan de horizon. De 22-jarige Rots zou in de toekomst wel graag naar het buitenland willen. "Ik zou wel naar een club als Valencia, Sevilla of zoiets in Spanje willen."

Of Rots een transfer wil maken naar de traditionele top drie? "FC Twente staat nu derde, dus misschien horen wij de komende paar jaar wel thuis in de traditionele top drie. Dan zit ik er dus al", lacht hij.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!