'Juventus wil twee Nederlanders betrekken in ruildeal met Atalanta'

'Juventus wil twee Nederlanders betrekken in ruildeal met Atalanta'

25 maart - 22:40 Laatste update: 22:41
21

Juventus wil ver gaan om Teun Koopmeiners na dit seizoen over te nemen van Atalanta BergamoDe Oude Dame heeft een constructie op het oog waar Dean Huijsen onderdeel van is.

De interesse van Juventus in Koopmeiners is niet nieuw. De Italiaanse topclub heeft de 26-jarige middenvelder al langer op de radar. Onlangs gaf Koopmeiners aan na dit seizoen een nieuw avontuur aan te willen gaan en dat is ook Juve ter ore gekomen. Volgens La Gazzetta dello Sport wil Juventus Huijsen, die momenteel op huurbasis bij AS Roma speelt, betrekken in een ruildeal.

Naar verluidt denkt Atalanta al 'concreet' aan Huijsen ter compensatie van een vertrek van Koopmeiners. Roma zou echter langer willen beschikken over Huijsen en kan zich dus nog mengen in de strijd. Juventus hoopt met deze troef onder meer Internazionale, AC Milan en Manchester United af te troeven. De twee Serie A-topclubs en United hebben net als Juve belangstelling voor Koopmeiners.

Koopmeiners ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij Atalanta. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op veertig miljoen euro. Afgelopen vrijdag viel de middenvelder kort in bij Oranje in het oefenduel met Schotland. Wegens een blessure heeft hij het trainingskamp van het Nederlands elftal voortijdig verlaten. 

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!