'Ten Hag vindt gedroomde verdediger: United bereid afkoopsom te betalen'

'Ten Hag vindt gedroomde verdediger: United bereid afkoopsom te betalen'

28 maart - 08:59 Laatste update: 09:22
34

Manchester United is bereid om de afkoopsom in het contract van Bremer te betalen, zo meldt Corriere dello Sport. De Braziliaan speelt momenteel bij Juventus, maar kan voor een vastgesteld bedrag van zestig miljoen euro vertrekken uit Turijn.

Juventus nam de Braziliaans international in de zomer van 2022 over van rivaal Torino, voor een bedrag van 44 miljoen euro. Onlangs verlengde de verdediger zijn contract bij De Oude Dame nog tot medio 2028, waarbij een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro werd afgesproken. Een deal waarbij de directie van Juventus zich nog weleens achter de oren zou kunnen krabben, want de club wil de Braziliaan niet kwijt.

Manchester United deinst niet terug van het bedrag dat in het contract staat, en zou bereid zijn om de gevraagde zestig miljoen op tafel te leggen voor de 27-jarige verdediger, die op Old Trafford de problemen centraal achterin op zou moeten lossen. Ook Chelsea, Tottenham Hotspur en Newcastle United hebben naar verluidt interesse, wat The Red Devils sterkt in de gedachte om snel zaken te doen.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!