Neymar laat zich horen en doet bijzondere belofte: 'In 2025 speel ik voor jullie'

Neymar laat zich horen en doet bijzondere belofte: 'In 2025 speel ik voor jullie'

1 april - 07:59 Laatste update: 08:27
22

Toen Santos FC afgelopen weekend de finale van de Campeonato Paulista – de competitie van de deelstaat São Paulo – won tegen Palmeiras, deed Neymar zijn oude club een bijzondere belofte. De Braziliaanse ster is nog herstellende van een kruisbandblessure en is tijdens zijn revalidatie geregeld in zijn geboorteland te vinden.

Voor aanvang van het duel bezocht Neymar de kleedkamer om de spelers succes te wensen. Tijdens het korte bezoek zou de 32-jarige aanvaller volgens UOL Esporte gezegd hebben in 2025 terug te keren en mee te helpen in de strijd om het Braziliaanse kampioenschap, bevestigde ook een bestuurslid van Santos.

In 2025 loopt het contract van Neymar in Saudi-Arabië af. Wel bestaat er nog een optie voor een extra jaar. Het avontuur bij Al-Hilal kende tot nu toe weinig succes. Neymar speelde gedurende het huidige seizoen pas drie wedstrijden voor de club. Door zijn blessure komen daar dit seizoen hoogstwaaschijnlijk geen duels meer bij, gezien de competitie 27 mei eindigt. Ook de Copa América van komende zomer, wordt een race tegen de klok voor de Braziliaan.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!