AZ vol in de strijd tegen Heracles, Alkmaarders hopen op zorgen in Eindhoven

AZ vol in de strijd tegen Heracles, Alkmaarders hopen op zorgen in Eindhoven

3 april - 15:00 Laatste update: 15:43
1

ADVERTORIAL - AZ zal er nog alles aan willen doen om plek drie te pakken in de Eredivisie, maar dan moeten er wel vier punten worden goedgemaakt op FC Twente. De Alkmaarders staan woensdag tegenover Heracles in Almelo en rekenen onder meer op Vangelis Pavlidis. TOTO staat klaar met interessante quoteringen voor deze wedstrijd, die als goede generale kan dienen voor het treffen tussen PSV en AZ! 

Pavlidis terug van weggeweest

Lang mocht Pavlidis samen met Santiago Gimenez van de Coen Dillen-index dromen, maar beide spitsen kwamen op een laag pitje te staan. De Griekse spits wist de afgelopen drie wedstrijden echter weer te scoren, nadat hij de vijf wedstrijden daarvoor slechts één keer doel trof. Heracles, dat tegen degradatie-play-offs speelt, pakte slechts vier punten in de laatste vijf wedstrijden en kreeg al 59 tegentreffers te verwerken.

Weet Pavlidis twee keer toe te slaan tegen het zwalkende Heracles? Daar staat een quotering op van 4.75. Wanneer de Griek dit in de tweede helft doet, ontvang je 10.50 keer je inleg. Een assist en een goal van Pavlidis staat op een quotering van 6.50

AZ is bezig aan een fraaie reeks en wist in de laatste vijf wedstrijden dertien punten bij elkaar te spelen. Het begin onder interim-trainer Maarten Martens was onwennig, maar inmiddels heeft de Belg zijn ploeg naar zijn hand weten te vormen. In de laatste vijf wedstrijden deed AZ het bijvoorbeeld beter dan PSV en FC Twente.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.