Topscorer Koopmeiners kan zich nóg meer in Liverpool-kijker spelen op Anfield

Topscorer Koopmeiners kan zich nóg meer in Liverpool-kijker spelen op Anfield

11 april - 12:00 Laatste update: 13:37

ADVERTORIAL - Na al het Champions League-geweld wacht donderdag met Liverpool tegen Atalanta een mooi affiche in de Europa League. Het is een wedstrijd met een flinke Nederlandse tint. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Teun Koopmeiners, de topscorer van Atalanta die de afgelopen tijd nogal aan onder andere Liverpool werd gelinkt.

Topscorer Koopmeiners kan visitekaartje afgeven

Atalanta beleeft een nogal wisselvallig seizoen, maar dat geldt niet voor Koopmeiners. De middenvelder heeft zich sinds zijn komst naar Bergamo steeds meer tot een vaste waarde geprofileerd voor Atalanta en dat betaalt zich nu uit op het veld. Koopmeiners, die als aanvallende middenvelder acteert, is dit seizoen met dertien goals uit 37 wedstrijden de meest scorende speler van de club.

 Van Koopmeiners is bekend dat hij komende zomer graag een stap wil maken, maar niet zomaar. "Het plaatje moet wel kloppen", zo vertelde hij onlangs in gesprek met De Telegraaf. In Engelse en Italiaanse media worden clubs als Manchester United, Tottenham Hotspur, Juventus en ook Liverpool genoemd. Laat laatstgenoemde club nu net de tegenstander in de kwartfinales van de Europa League zijn.

Koopmeiners excelleert in beruchte stadions

Het is niet uitgesloten dat Koopmeiners met Liverpool vanavond misschien wel zijn toekomstige club treft en dat zal hem extra op scherp zetten. Een goede wedstrijd op Anfield is dan ook meer dan welkom voor de Oranje-international, die dit seizoen wel weet hoe hij in grote stadions op vreemde bodem moet presteren. In de wedstrijden met AS Roma, AC Milan, Juventus en SSC Napoli kwam hij in zowel Stadio Olimpico, San Siro, Allianz Stadium én Stadio Diego Armando Maradona tot scoren. Voor een goal van Koopmeiners op Anfield staat een quotering van 5.00.

Liverpool niet te houden in de Europa League

Met Liverpool heeft Koopmeiners misschien wel gelijk de moeilijkste overgebleven tegenstander in de Europa League te pakken. The Reds laten heel het seizoen al zien dat ze eigenlijk van Champions League-niveau zijn. Alleen al kijkend naar het aantal doelpunten komt dit tot uiting. In de acht wedstrijden die Liverpool in totaal speelde, kwamen ze 29 keer(!) tot scoren. Dat is bijna vier goals per wedstrijd. TOTO heeft een quotering van 2.00 voor wanneer er minimaal drie goals door Liverpool worden gemaakt.

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.