'Seuntjens kan RKC verlaten om 'lokaal boegbeeld' bij oude liefde te worden'

'Seuntjens kan RKC verlaten om 'lokaal boegbeeld' bij oude liefde te worden'

10 april - 19:11
15

NAC Breda gaat een poging ondernemen om Mats Seuntjens terug te halen, meldt Voetbal International. De 31-jarige middenvelder annex aanvaller van RKC Waalwijk is na dit seizoen transfervrij op te halen en keert dus mogelijk terug naar zijn geboortestad.

De gesprekken tussen NAC en Seuntjens zijn al opgestart. Technisch directeur Peter Baas heeft de 'banden weer opgewarmd', klinkt het. Een oriënterend gesprek is reeds achter de rug. NAC wil Seuntjens vanaf volgend seizoen het 'lokale boegbeeld' van de club maken. Het is onduidelijk of er meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Seuntjens.

Sinds januari dit jaar speelt Seuntjens bij RKC, waar hij het eerste halfjaar van 2023 ook actief was. Dit kalenderjaar speelde hij zeven Eredivisie-duels voor de Waalwijkers, waarin hij eenmaal scoorde en één assist gaf. Mocht het van een overgang naar NAC komen, keert Seuntjens terug op vertrouwde grond. Hij doorliep de jeugdopleiding van de club en speelde tussen 2011 en 2016 130 officiële wedstrijden in de hoofdmacht.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: