PSV kan Vitesse nog verder in afgrond duwen: 50x je inleg bij zege in Eindhoven!

PSV kan Vitesse nog verder in afgrond duwen: 50x je inleg bij zege in Eindhoven!

13 april - 09:00

Tyvar Meindert

ADVERTORIAL - PSV staat zaterdag na een fraaie reeks tegen de top vijf tegenover Vitesse in het Philips Stadion. De Arnhemmers moeten vijf punten goedmaken in de degradatiestrijd, maar treffen de ongenaakbare koploper in Eindhoven. Pak als nieuwe speler 50x je inleg bij TOTO wanneer PSV in eigen huis van Vitesse wint!

Hoe werkt de actie van TOTO?

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd PSV - Vitesse en zet in op 'Resultaat: PSV'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1. 

PSV met goed gevoel tegen Arnhemmers

PSV trof Vitesse al vroeg in het seizoen in het Gelredome en daar houden de Eindhovenaren goede herinneringen aan. In Arnhem werd het 1-3 door treffers van Ismael Saibari, de inmiddels vertrokken Yorbe Vertessen en aanvoerder Luuk de Jong. Een half jaar later zijn de twee ploegen tegenpolen van elkaar: PSV voetbalt zich fluitend naar het kampioenschap, terwijl Vitesse steeds meer op een wonder moet hopen om degradatie te ontlopen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.