Goudmijn deelt details van opstootje: 'Hij zei dat hij mijn moeder zou ******'

Goudmijn deelt details van opstootje: 'Hij zei dat hij mijn moeder zou ******'

12 april - 22:47 Laatste update: 23:02
106

Excelsior-middenvelder Kenzo Goudmijn heeft na afloop van de overwinning op FC Volendam (4-0) voor de camera van ESPN uitleg gegeven over waarom het na afloop escaleerde. Volendam-invaller Karim Safouane zei iets behoorlijk vulgairs. Dat viel bij Goudmijn niet in goede aarde. 

"Ik wil het hier liever niet over hebben, want het is na zo'n mooie wedstrijd een beetje een smet op de avond", begint Goudmijn. "Hij (Safouane, red.) werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, dus lachte ik hem uit."

Na het laatste fluitsignaal ging het mis. "Ik stond nog op het veld met El Yaakoubi, en hij kwam vanuit de catacombe teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken", onthult Goudmijn. "Dus ik zou zeggen: ga maar veilig naar huis mam!" 

De 22-jarige huurling kreeg vanwege zijn woede-uitsbarsting uiteindelijk geel, terwijl Safouane zijn tweede gele kaart (en dus rood) ontving van scheidsrechter Danny Makkelie. Ook Excelsior-spits Troy Parrott kreeg nog rood, omdat hij Safouane aan zijn oor trok. De boosdoener heeft zelf nog niet gereageerd op het opmerkelijke voorval.