Geertruida-gerucht 'totale onzin': 'Hij gaat een transfer maken, is zijn ambitie'

Geertruida-gerucht 'totale onzin': 'Hij gaat een transfer maken, is zijn ambitie'

15 april - 20:05
27

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn niet met elkaar in gesprek over een contractverlenging, benadrukt clubwatcher Martijn Krabbendam. Eerder op de maandag bracht 1908 naar buiten dat beide partijen 'informeel' met elkaar om tafel zijn gegaan.

Leegreg Fer, zaakwaarnemer van Geertruida, maakte via social media al duidelijk dat het om fake news ging. 'Er zijn geen onderhandelingen, er is geen aanbieding gedaan, geen voorwaarden besproken en er zijn geen eisen gesteld!!!', schreef hij. "Er ging een gerucht dat ze zouden praten en nadenken over contractonderhandelingen", haalt Krabbendam, journalist bij Voetbal International, bij Voetbalpraat op ESPN het onderwerp aan.

De entourage van Geertruida zou zelfs al een tegenvoorstel hebben gedaan. Gesteld werd dat de Oranje-international 3,5 miljoen euro per jaar verlangt. "Ik heb het gecheckt bij Feyenoord: totale onzin", aldus Krabbendam. "Er is niet over gesproken en niet over nagedacht. Geertruida gaat gewoon een transfer maken, dat is zijn ambitie."

Geertruida ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Feyenoord. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op 32 miljoen euro.