Boulahrouz lyrisch: 'Ik vind hem eigenlijk te goed voor de Eredivisie'

Boulahrouz lyrisch: 'Ik vind hem eigenlijk te goed voor de Eredivisie'

15 april - 21:11 Laatste update: 21:27
20

Sergiño Dest maakt indruk bij PSV en als het aan Khalid Boulahrouz en Ronald de Boer ligt, moeten de Eindhovenaren de back definitief overnemen van FC Barcelona. Zo spreekt het duo uit bij Rondo.

"Zeker weten", antwoordt Boulahrouz gedecideerd op de vraag of PSV Dest definitief binnen moet halen. "Je kan hem linksback zetten, je kan hem rechtsback zetten. Aanvallend is hij supersterk, ik vind hem eigenlijk te goed voor de Nederlandse competitie. Je kan hem op verschillende posities inzetten en kwalitatief is het een toegevoegde waarde voor dit team. Tien miljoen (de vermeende afkoopsom van Dest, red.) is natuurlijk veel geld voor een Nederlandse club, maar zie maar eens zo'n goede back te vinden voor tien miljoen."

"Te goed voor de Nederlandse competitie vind ik niet", haakt Ronald de Boer in. "Ik vind hem perfect voor de Nederlandse competitie. Hij heeft het bij Barcelona en AC Milan niet helemaal laten zien, maar ik vind het voor PSV echt een toegevoegde waarde die aanvallend heel veel brengt, en bij wie het aanvallend ook steeds beter gaat. Hij is nog maar 23. Je hebt Champions League behaald, dus je hebt wat te besteden. Dan zou ik hem zeker halen."