Kraker in Catalonië: voorspel de winnaar van Barça - PSG voor 50x je inleg!

Kraker in Catalonië: voorspel de winnaar van Barça - PSG voor 50x je inleg!

16 april - 16:30

ADVERTORIAL - FC Barcelona staat dinsdag met een goed gevoel in het Olympisch Stadion, het tijdelijke onderkomen van de Catalaanse club. Paris Saint-Germain komt op bezoek voor een plek in de halve finale van de Champions League en de Blaugranas wisten in Parijs al met 2-3 te winnen. Voorspel de winnaar van de wedstrijd tussen Barça en PSG en pak 50x je inleg bij TOTO

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd 'FC Barcelona - PSG' en zet in op 'Resultaat: FC Barcelona/PSG'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1 en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. 

Wint jouw voorspelde team deze kraker in Catalonië? Dan pak je maximaal €50! Verliest je gekozen ploeg of wordt er gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1. 

Barça favoriet, rare sprongen PSG

Voor deze kraker zullen de ogen vooral worden gericht op de topspitsen van beide ploegen: Robert Lewandowski en Kylian Mbappé. De Pool reeg in Duitsland de records aaneen en is ook in Spanje in topvorm. Bij TOTO pak je een verhoogde quotering van maar liefst 3.50 wanneer de Pool en Fransman samen goed zijn voor vier schoten op doel. In de eerste wedstrijd viel vooral Raphinha op. De snelle vleugelspeler scoorde twee keer en werd daarmee de Man van de Wedstrijd. Scoren Raphinha en Mbappé dinsdag? Dan pak je maar liefst 7.50 keer je inleg!

In 2017 speelden Barcelona en PSG wellicht het meest opvallende tweeluik in de geschiedenis van de Champions League. Na een 4-0 zege van PSG in Parijs werd in Barcelona met 6-1 gewonnen door de thuisploeg en daarmee was de remontada geboren. In de editie van dit seizoen trok Barça in Parijs deze keer aan het langste eind met een overwinning, maar PSG mag zeker nog niet worden uitgevlakt. Mbappé kan altijd vanuit het niets toeslaan en maakte al eens een hattrick in de WK-finale. Bovendien zal PSG af willen rekenen met de vloek van de Champions League.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.