Janssen houdt moed: 'Ik ga ervan uit dat Vitesse doorgaat in de KKD'

Janssen houdt moed: 'Ik ga ervan uit dat Vitesse doorgaat in de KKD'

16 april - 14:25 Laatste update: 14:40
88

Theo Janssen is positief ingesteld over de toekomst van Vitesse. Hoewel de Arnhemmers zich in financieel noodweer bevinden, weigert de jeugdtrainer het hoofd te laten hangen.

"Het is een onzekere tijd, maar het heeft geen zin om alleen maar te roepen dat de situatie zo dramatisch is", vertelt Janssen aan De Telegraaf. "Ik ben iemand die er de moed inhoudt. Er zijn nieuwe mensen ingestapt en daar heb ik wel vertrouwen in. Het is ook niet voor het eerst dat Vitesse dit soort problemen heeft."

Tijdens zijn periode als speler bij Vitesse was er ook gedoe bij de club. "Ik kan me nog herinneren dat de hal van het stadhuis vol stond met supporters, omdat de club gered moest worden." De oud-middenvelder benadrukt dat zijn oud-werkgever een grote betekenis voor hem heeft. "Vitesse is een belangrijk deel van mijn leven. Op een paar jaar bij FC Twente en Ajax na ben ik altijd bij Vitesse geweest. Het is een soort familie."

Janssen is optimistisch ingesteld over de toekomst van Vitesse. "Ik blijf positief en ik ga ervan uit dat het goedkomt en dat we komend seizoen doorgaan in de Keuken Kampioen Divisie. Ik blijf gas geven om te helpen daarvoor een zo goed mogelijk team neer te zetten."