'Als team waarderen we wat Slot heeft gedaan, ik ben heel blij voor hem'

'Als team waarderen we wat Slot heeft gedaan, ik ben heel blij voor hem'

25 april - 23:23
9

Gernot Trauner spreekt zijn dank uit richting Arne Slot, die wordt begeerd door Liverpool. De aanvoerder van Feyenoord gunt de succesvolle trainer de overstap naar de Premier League-grootmacht.

"Als hele team waarderen we wat hij voor ons heeft gedaan, hoe hij het team heeft ontwikkeld. Maar vooralsnog is het nog niet rond, natuurlijk hopen we dat hij hier blijft", vertelt Trauner na de 1-3 zege bij Go Ahead Eagles tegen ESPN. "Maar we weten ook dat er een moment komt voor hem om de volgende stap te maken. Als dat Liverpool is, zal niemand hem het kwalijk nemen. Als het gebeurt ben ik heel blij voor hem."

Wedden

Meer odds

Trauner keerde in Deventer terug in de basis bij Feyenoord. "Het is heel mooi om terug te zijn bij het team en vanaf de aftrap mee te doen. Het was een goede, intense wedstrijd", stelt de Oostenrijkse verdediger. "Met het EK in aantocht is het goed voor mij om wedstrijden te spelen. We speelden heel goed de laatste wedstrijden, dus het was niet nodig om het team aan te passen. Ik denk dat het vooral voor Justin (Bijlow, red.) en mij goed is dat we weer minuten maken."