Geplaagde Hanssen denkt aan oude club

Geplaagde Hanssen denkt aan oude club

Gepubliceerd: zondag 22 maart 2009 om 13:07zo 22-03-2009 om 13:07

De 28-jarige Hanssen is in het bezit van een aflopend contract bij Heerenveen en ziet een terugkeer naar zijn oude werkgever wel zitten. "Ik weet niet wat er na 1 juli gaat gebeuren. Alle clubs in de Noorse competitie zijn in principe interessant als ik hier geen nieuw contract krijg. Een aanbod van Tromsø IL zou ik zeker niet afslaan, maar ik wil nog niet vooruitlopen op de zaken", vertelt hij de Noorse krant iTromsø.

De trainer van Tromsø, Per-Mathias Høgmo, werkte bij Noorwegen onder 21 al eens samen met Hanssen. "Ik had André onder mijn hoede bij het nationale elftal onder 21 jaar. Sinds hij naar Nederland is vertrokken heb ik hem echter niet meer zo gevolgd. Hij heeft de laatste tijd weinig gespeeld, maar het is een een begaafde, serieuze speler die hard wil werken. In principe is iedere speler uit Noord-Noorwegen met zoveel ervaring altijd interessant en welkom als hij weer thuis wil komen."

Morten Kraemer, voorzitter van de club, bevestigt eveneens dat Hanssen gevolgd wordt, al wil hij niet op de zaken vooruit lopen. "Spelers uit Noord-Noorwegen zijn altijd interessant voor ons. Maar we gaan niet op iedere naam in die met ons gelinkt wordt. We weten echter af van de contractsituatie van André, ook al hebben we al geruime tijd geen contact meer met hem gehad."

Hanssen, die eerder al in de jeugd speelde bij Tromsø IL, kwam dit seizoen nog niet in actie voor Heerenveen. Ook vorig seizoen bleef de teller steken op nul wedstrijden. In de drie jaar daarvoor kwam de handige middenvelder tot 33 competitiewedstrijden, waarin hij één keer wist te scoren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: SC Heerenveen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws