Levchenko haakt af; twijfels over García

Levchenko haakt af; twijfels over García

Gepubliceerd: vrijdag 10 april 2009 om 17:32vr 10-04-2009 om 17:32

Levchenko is niet de enige afwezige aan de zijde van FC Groningen, zo laat de officiële website van de noorderlingen weten. Ook Petter Andersson en Tim Matavz moeten het duel met de Arnhemmers laten schieten. Trainer Ron Jans laat daardoor mogelijk Nicklas Pedersen terugkeren in de wedstrijdselectie voor het Eredivisie-duel.

"We bekijken zaterdag na de training of hij bij de selectie zal zitten. We hebben afgelopen week op de training kunnen zien dat hij goed kan voetballen. Maar conditioneel heeft hij nog een achterstand. Het is eigenlijk nog iets te vroeg hem bij de selectie te halen. Mogelijk dat hij dinsdagmiddag met de beloften mee naar Jong NEC gaat. In ieder geval hopen we dat hij geen nieuwe tegenslag krijgt."

Dat Vitesse FC Groningen het spel zal willen laten maken deert Jans niet. "Dat komt goed uit, want dat willen we zelf ook graag. Zij zullen vanuit de omschakeling willen aanvallen. Vitesse heeft eigenlijk niets te verliezen en ook niets meer te winnen. Ze staan in een soort niemandsland. Alleen bij extreme resultaten zullen ze nog in de play-offs kunnen komen of juist in de problemen naar onderen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws