Zaakwaarnemer Eto'o: We zijn akkoord met Inter

Zaakwaarnemer Eto'o: "We zijn akkoord met Inter"

23-07-2009 23:02

Eto'o wordt betrokken in de transfer van Zlatan Ibrahimovic. FC Barcelona maakt veertig miljoen euro over op de bankrekening van Inter. Eto'o bewandelt de omgekeerde weg. Woensdag leek een deal nog ver weg, omdat de Kameroener miljoenen wilde zien van Barcelona.

Ondertussen heeft Eto'o al wel een akkoord bereikt met Internazionale. "Het is rond. Wij hebben een akkoord bereikt met Inter", meldde Mesalles donderdagavond aan Football Italia. "Gisteren sprak Samuel met Jose Mourinho. Hij is erg opgetogen."

Eto'o zou maandag of dinsdag al aan de slag kunnen bij Inter, maar dan moeten de zaken met Barcelona wel afgehandeld zijn. "Alleen Barcelona is nog het probleem. Het is nog niet officieel, maar de deal met Inter is gemaakt. Samuel tekent voor vijf jaar."

Nu de international van Kameroen akkoord is met de regerend landskampioen van Italië staat een overgang van Ibrahimovic naar Barça niets meer in de weg. Mesalles verwacht echter niet dat de deal donderdag definitief rond komt.

Volgens het medium is het overigens nog niet zeker dat Eto'o bij de deal van Ibrahimovic betrokken wordt. Volgens de Italiaanse website is het ook nog een mogelijkheid dat Eto'o onafhankelijk wordt aangetrokken.