Hertha-trainer Funkel: 'Fünf fliegen raus'

Hertha-trainer Funkel: 'Fünf fliegen raus'

22-10-2009 13:16
0

'Fünf fliegen raus' kopt de Berliner Zeitung donderdag. Dit betekent dat Funkel zijn elftal op vijf plekken zal wijzigen voor het treffen met de Friese club. Reden voor deze ingreep is het feit dat Funkel twijfelt aan de instelling van zijn spelers.

De harde hand van Funkel heeft gevolgen voor Pal Dardai, Gojko Kacar, Christoph Janker, Raffael en Artur Wichniarek. Zij moeten hun basisplaats inruilen voor een plek op de bank. De oefenmeester zegt in de krant een elftal met alleen maar winnaars op te willen stellen tegen Heerenveen.

Door de afwezigheid van doelman Yaroslav Drobny staat de negentienjarige Sascha Burchert weer onder de lat bij Hertha. De eerste keeper kampt met een blessure, waardoor Funkel noodgedwongen terug moet vallen op de onervaren, jonge goalie.

Overigens hoeft Heerenveen niet te vrezen voor een volgepakt en sfeervol Olympia Stadion. Voor het duel van donderdagavond werden tot op heden slechts achtduizend kaarten verkocht. Een dieptepunt in de geschiedenis van Hertha BSC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie