Been: Ik kende de situatie van de club

Been: "Ik kende de situatie van de club"

Gepubliceerd: vrijdag 11 december 2009 om 16:38vr 11-12-2009 om 16:38

"Ik wist van deze situatie voordat ik hier een contract tekende en dat heb ik met mijn volle verstand gedaan. We moeten er nu met zijn allen voor zorgen dat de club zo snel mogelijk financieel gezond wordt. Dat kan alleen door zo goed mogelijk te presteren op het veld", aldus Been op de clubsite van Feyenoord.

De coach lijkt de komende tijd dan ook niet op versterkingen te hoeven rekenen, behalve als zij via speciale constructies gehaald kunnen worden. Been houdt echter vertrouwen. "De financiële situatie is niet florissant, maar dat verandert 0,0 procent aan mijn instelling om op het veld het maximale te bereiken."

"Natuurlijk is de situatie niet rooskleurig, maar deze club heeft voor hetere vuren gestaan. We zitten in Categorie I en kunnen daarom haast niets op de transfermarkt, moeten enorm inventief zijn. Toch weet ik zeker dat er volgend jaar een elftal op het veld staat dat nóg meer aspiraties heeft om iets te bereiken dan nu het geval is", toont de oefenmeester zich ambitieus.

Volgens Been werkt de club hard om de financiën weer op orde te krijgen, mede door een nieuw autocontract. "Tegelijk kan ik persoonlijk alleen invloed uitoefenen op het sportieve aspect. Met het elftal willen we zo spoedig mogelijk daar komen waar we willen zijn en ik hoop dat we met zijn allen ook de club op die manier in rustiger vaarwater kunnen krijgen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws