FC Barcelona wil vechten voor komst Fabregas

FC Barcelona wil vechten voor komst Fabregas

Gepubliceerd: donderdag 17 december 2009 om 11:39do 17-12-2009 om 11:39

De Catalanen zijn al langer gecharmeerd van Fabregas, die op zestienjarige leeftijd vertrok naar Arsenal. Nu wil Barça de Spaans international koste wat kost terughalen. Voorzitter Joan Laporta betitelde Fabregas al als een uitzonderlijk geval, hetgeen zou kunnen betekenen dat FC Barcelona ver wil gaan voor de middenvelder.

Volgens de Spaanse media heeft de club een bod van zo'n vijftig miljoen euro in gedachten voor Fabregas. "Cesc is voor ons een bijzondere speler. Vanwege meerdere redenen. We hebben besloten volgend seizoen voor hem te vechten", zegt Laporta in The Sun. "Het geld? In maart besluiten we hoeveel we willen betalen."

"Cesc is zo'n grote speler. Onze intentie is om de club te overtuigen hem te verkopen. Het wordt niet makkelijk, maar we hebben een goede relatie met The Gunners." Ondertussen houdt Arsenal het hart vast. Fabregas viel woensdagavond geblesseerd uit in het competitieduel met Burnley (1-1).

Fabregas opende de score nog wel in het duel dat eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar moest zich laten vervangen met een hamstringblessure. "Hij is geblesseerd, maar ik heb nog geen idee hoelang we hem kwijt zijn. Zaterdag zal Cesc in ieder geval niet spelen", aldus trainer Arsène Wenger.

Lees meer over:FC Barcelona

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws