Kujovic: Er staan wanneer Club mij nodig heeft

Kujovic: "Er staan wanneer Club mij nodig heeft"

Gepubliceerd: woensdag 20 april 2011 om 12:06wo 20-04-2011 om 12:06

De 32-jarige doelman maakt een onverwachte stap in zijn carrière. Dat hij in Brugge de rol van tweede doelman gaat vervullen, deert hem niet. "Dat zal niet automatisch zo zijn. Ik ben gehaald om de jonge doelmannen van Club mee te begeleiden, maar ik ga ook strijden voor de plaats onder de lat. Ik ben een brave, goede en rustige man, maar eenmaal op het veld geef ik mezelf honderd procent", aldus Kujovic.

"Ik moet klaar staan als Club mij nodig heeft. Maar ik ben niet iemand die over lijken gaat, ik zal die jonge gasten niet afbreken om hun plaats in te pikken. Ik zal niet zeuren als de trainer voor Colin Coosemans kiest. Die jongen heeft zich dit seizoen bewezen op het hoogste niveau en heeft nog enorm veel potentieel."

Kujovic kan terugkijken op een mooie carrière. Via Eendracht Aalst en Roda JC kwam hij in Spanje terecht bij Levante, een omweg bracht hem terug naar Nederland waar hij met Willem II tegen degradatie vecht. "Nu heb ik maar twee dromen meer over: kampioen worden met Club Brugge en de nationale ploeg van Servië halen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws