Vitesse-fans klaar met 'uitlokker' Van Leeuwen

Vitesse-fans klaar met 'uitlokker' Van Leeuwen

17-02-2012 08:48

De dertigjarige Janssen heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren bij Vitesse, Van Leeuwen liet afgelopen week in gesprek met Voetbal International echter weten dat zijn komst er niet in zit. Vitesse zou al teveel spelers voor zijn positie hebben.

Bij de supporters is het echter vooral verkeerd gevallen dat het niet uitmaakt dat Janssen een geboren Arnhemmer is. "Net als de reden dat hij een Arnhemmer is, zoiets moet ook niet de doorslag geven. We zijn Vitesse, geen FC Arnhem", zei Van Leeuwen. De fans zien zijn uitspraken als 'een gebrek aan kennis van zowel de clubhistorie als de gevoelens van de Vitesse-supporters'.

De Aftrap overweegt aangifte te doen tegen Van Leeuwen wegens opruiing en uitlokking. Op de eigen website plaatste men een verzonnen interview, als parodie op de woorden van Van Leeuwen. "Ik zeg niet dat hij de beste speler is, maar hij heeft wel veel kwaliteiten. Nog een spits erbij is overbodig en ik ga dus niet mee in dat speculeren, we doen het gewoon! We trekken toch ook geen zeven spitsen aan? Net als de reden dat hij een Arnhemmer is, zoiets geeft de doorslag. We zijn FC Arnhem, geen Vitesse."