Saeijs sluit ADO niet uit: Zit in mijn hart

Saeijs sluit ADO niet uit: "Zit in mijn hart"

07-05-2012 20:24

Saeijs maakte zondag als invaller zijn opwachting tegen ADO Den Haag, waar hij negen seizoenen speelde. "Die club zit in mijn hart. Wat is er dan mooier om daar mijn laatste wedstrijd in de Eredivisie te spelen?", sprak hij aan NUsport. "Ik heb alles op alles gezet om deze wedstrijd te halen en daarom baalde ik echt verschrikkelijk dat ik niet in de basis stond."

"Achteraf ben ik wel heel blij dat ik alsnog heb kunnen spelen", erkent Saeijs, die een moeilijke periode achter de rug heeft. "Hier bij De Graafschap scheurde ik mijn kruisband. Daarna werd er nog een klein scheurtje in mijn heup geconstateerd en dat zit er nog steeds. Ook mijn knie heeft kraakbeenschade opgelopen."

De verdediger zegt nog altijd pijn te voelen. "Ik vind het belangrijker om de rest van mijn leven nog fatsoenlijk te kunnen bewegen dan nog een jaartje langer door voetballen", luidt zijn conclusie dan ook. Stoppen is een optie, net als een terugkeer naar Den Haag. "Ik zou het fantastisch vinden om mijn carrière af te sluiten bij ADO."