Hannover vervult wens met komst complete Sané
"Het is mijn doel om me hier door te ontwikkelen"

Hannover vervult wens met komst complete Sané

30-05-2013 14:22

De 22-jarige verdediger tekende in de Duitse stad een contract tot de zomer van 2017. Sinds 2011 was Sané speler van Nancy, in die periode kwam hij tot zeventig duels in de hoogste Franse voetbaldivisie. Hoewel Sané op meerdere posities in de laatste linie uit de voeten kan, ziet Hannover vooral een centrale rol weggelegd voor de imposante verschijning.

"Het was ons doel om ons met het oog op komend seizoen in defensief opzicht te versterken", zegt trainer Mirko Slomka op de officiële website van Hannover 96. "Salif heeft zich in een sterke Europese competitie overtuigend bewezen. Hij brengt alle vereisten met zich mee om zich in de Bundesliga te ontwikkelen tot een belangrijke speler in onze ploeg."

"Het is mooi dat de transfer gelukt is", zegt Sané zelf. "De Duitse Bundesliga is één van de sterkste competities ter wereld. Het is mijn doel om me hier door te ontwikkelen. Hannover heeft internationaal veel lof geoogst, zeker na de succesvolle Europa League-deelnames van de afgelopen seizoenen."