Tiental Inter verspeelt voorsprong in slotminuut
Torino in extremis naar punt tegen ploeg uit Milaan

20-10-2013 22:45

Inter-doelman Samir Handanovic kreeg al na vijf minuten rood na een overtreding op Alessio Cerci. De strafschop van de speler van Torino, die in de  beginfase ook al de paal had geraakt, werd vervolgens gestopt door reservekeeper Pablo Carrizo.Na twintig minuten opende Alexander Farnerud alsnog de score voor de thuisploeg.

Freddy Guarin maakte vlak voor rust uit een omhaal gelijk. Ciro Immobile, die als invaller in het veld was gekomen, zette Torino vroeg in de tweede helft opnieuw op voorsprong. Twee minuten later scoorde Inter weer via Rodrigo Palacio. De Argentijn maakte een kwartier later ook de 2-3.

Inter leek die voorsprong vast te houden. In de laatste minuut sleepte Torino toch nog een gelijkspel uit het vuur. Carrizo was kansloos op een prachtige vrije trap van Nicola Bellomo: 3-3. Internazionale is met vijftien punten uit acht wedstrijden vijfde in de Serie A. Torino staat tiende met tien punten.