Newcastle scout speler die al onder contract staat

Newcastle scout speler die al onder contract staat

05-11-2013 13:06
0

Toen Kinnear in juli werd aangesteld, liet hij weten dat hij de juiste man voor de baan was, ook al is de Ier al 66 jaar. "Want ik ben zo fit als een hoentje", zei hij. In de bovenkamer is dat wellicht anders. Volgens The Sunday People scoutte Kinnear namelijk een speler die al eigendom is van Newcastle United.

Een bron liet aan het magazine weten dat men dacht aan een grap na de wedstrijd van Birmingham City tegen Swansea City voor de League Cup. "Ferguson speelde een goede partij die avond en Joe Kinnear liet één van onze officials weten dat hij erin geïnteresseerd was hem aan te trekken. In eerste instantie dacht onze man dat hij een grap maakte, maar toen realiseerde hij zich dat Kinnear niet wist dat Ferguson al een speler van Newcastle was."

De 22-jarige Ferguson staat sinds 2011 onder contract bij Newcastle United. In februari 2013 verhuurden zij hem voor enkele maanden aan Birmingham City, dat in het Championship speelt. In juli van dit jaar ging de Noord-Ierse international opnieuw op huurbasis naar St. Andrews' Road, ditmaal voor een volledig seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast