Paranaense geeft 'Keizer' Adriano zoveelste kans op eerherstel

Paranaense geeft 'Keizer' Adriano zoveelste kans op eerherstel

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2014 om 17:51di 11-02-2014 om 17:51

Adriano heeft een nieuwe werkgever gevonden. De superster van weleer heeft een contract getekend bij het Braziliaanse Atlético Paranaense, laat de 31-jarige aanvaller weten.

De Braziliaan maakte in het verleden furore bij Internazionale, hij schopte het in het shirt van de club uit Milaan tot één van de meest veelbelovende voetballers ter wereld. Persoonlijke problemen en overgewicht kostten Adriano de kop. Door een depressie en een alcoholverslaving leek het einde van de voetballoopbaan van de spits in zicht. Adriano liet zijn contract bij AS Roma in 2010 ontbinden en keerde terug naar zijn vaderland.

Adriano stond kortstondig onder contract bij clubs als Corinthians en Flamengo. Zonder succes. Sinds juni 2010 noteerde Adriano slechts zestien officiële wedstrijden. Atlético Paranaense durft de gok wel aan met L'Imperatore. De club deed Adriano, die een goede proefperiode doorliep, met succes een eenjarige aanbieding. "Ik ben heel blij dat ik een contract getekend heb. Dit is een beloning voor al het harde werk", reageert Adriano.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws