De fans zijn van hem gaan houden, we willen een team rond Bony bouwen
Swansea-trainer: "Het is maar goed dat we geen verkopende club zijn"

"De fans zijn van hem gaan houden, we willen een team rond Bony bouwen"

04-04-2014 22:54

Wilfried Bony heeft zijn draai gevonden bij Swansea City. De van Vitesse overgekomen aanvaller scoorde dit seizoen al twintig keer in alle competities namens zijn club. Zijn goede spel van de laatste maanden heeft de interesse van andere, grotere clubs gewekt. Een snel vertrek lijkt echter niet aan de orde.

"Het zal best zo zijn dat er interesse is, maar dat kun je over spelers van elke club zeggen", stelt trainer Garry Monk. "Wilfried is speler van Swansea City en we willen hem hier houden. Hij is een belangrijke speler voor ons en ik denk dat hij ook een goede relatie met het publiek heeft. Ze zijn van hem gaan houden en hij geniet echt van zijn tijd bij ons", vervolgt de trainer, die grote plannen heeft met Bony.

"We willen dat hij onderdeel van onze toekomst uit blijft maken. We willen een team rond hem bouwen en spelers zoals hij. Het is een goede zaak dat wij geen verkopende club zijn. We willen zo veel mogelijk spelers van Swansea City op het WK zien spelen komende zomer. Ik hoop dat Wilfried naar Brazilië gaat, het heel goed doet en dan vol vertrouwen bij ons terugkeert", besluit de trainer van de club uit Wales.