Roda JC wil Twente punten afsnoepen: Er liggen zeker kansen voor ons

Roda JC wil Twente punten afsnoepen: "Er liggen zeker kansen voor ons"

Gepubliceerd: vrijdag 11 april 2014 om 16:48vr 11-04-2014 om 16:48

Hekkensluiter Roda JC heeft in de Eredivisie NEC nog in zicht, maar moet in de slotfase van het seizoen wel punten gaan pakken om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Trainer Jon Dahl Tomasson is, na het 2-2 gelijkspel tegen AZ van vorige week, optimistischer geworden.

We hadden uiteraard willen winnen, maar we hebben er wel een goed gevoel aan overgehouden", aldus Tomasson tegenover De Limburger. "We hebben vol gas gegeven. De vraag is altijd hoelang je zoiets volhoudt met dat vermogen en die explosiviteit. We waren niet verkrampt door de druk, want die is er natuurlijk wel."

Het bezoek aan FC Twente van komend weekend wordt vermoedelijk anders, maar Tomasson denkt dat het niet onmogelijk is om punten te pakken bij de nummer drie van de Eredivisie. "Twente heeft een hele goede ploeg, maar er liggen zeker kansen voor ons. We moeten wel compact spelen. Aangezien Twente met veel positiewisselingen werkt, is onderlinge communicatie heel belangrijk."

Roda JC moet het stellen zonder Berry Powel, Anouar Kali, Anco Jansen, Bart Biemans en Frank Demouge. Het vijftal kampt met blessures. Guy Ramos is geschorst voor de wedstrijd van zaterdag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws