Zaakwaarnemer: Kroos ook volgend seizoen bij Bayern München
Manchester United kan komst Duitser vergeten

Zaakwaarnemer: "Kroos ook volgend seizoen bij Bayern München"

16-04-2014 23:27

Manchester United hoeft niet te hopen op de komst van Toni Kroos. De middenvelder speelt volgend seizoen hoe dan ook opnieuw voor Bayern München, laat zijn zaakwaarnemer Volker Struth weten aan Bild.

De 24-jarige Kroos weigert zijn tot medio 2015 doorlopende contract bij Bayern München te verlengen en wordt al maanden in verband gebracht met Manchester United. De Engelse topclub zou zelfs een contract hebben klaarliggen dat de middenvelder ruim vijftien miljoen euro per seizoenen op kan gaan leveren, maar een snelle transfer zit er niet in.

"Er is geen officiële aanbieding van Manchester United en die moeite kunnen ze zich ook besparen. Toni blijft minimaal tot 2015 bij Bayern", is Struth duidelijk. Bayern-trainer Pep Guardiola hoopt dat de Duitse international op korte termijn alsnog een nieuw contract tekent in München. "Alles hangt af van Toni, maar wij willen heel graag met hem verder."

Vooralsnog heeft Bayern echter de stekker uit de onderhandelingen met Kroos getrokken omdat de eisen van de spelmaker de club veel te gortig zijn. Wanneer Kroos zijn financiële wensen naar beneden bijstelt, is de Duitse landskampioen bereid om de gesprekken te hervatten.