'Beste trainer uit clubhistorie' wil geen functie bij Roda JC
Vergoossen gaat wel praten met Nol Hendriks

'Beste trainer uit clubhistorie' wil geen functie bij Roda JC

08-05-2014 22:40
3

Nol Hendriks heeft een tegenvaller te verwerken gehad in zijn poging om Roda JC Kerkrade beleidsmatig te hervormen. De steenrijke zakenman, die flink wil investeren in de degradant, kreeg donderdag slecht nieuws te horen van Sef Vergoossen.

Hendriks noemde Vergoossen onlangs 'de beste trainer uit de historie van Roda JC' en wilde de geboren Limburger graag weer bij de club betrekken in een technische rol. Dat ziet de voormalig coach echter niet zitten, vertelt hij aan Voetbal International. "Ik ambieer geen officiële functie bij welke club dan ook. Dus ook niet bij Roda JC."

Wedden

Meer odds

Vergoossen gaat naar verwachting wel op korte termijn praten met Hendriks over Roda JC. "Als Nol me vraagt of ik morgen met hem om de tafel wil zitten, prima. We hebben een goede verstandhouding. Maar dan alleen om hem vrijblijvend van advies te dienen. Bijvoorbeeld over het aantrekken van spelers. Verder wil ik niet gaan."

De fans van Roda JC kwamen onlangs nog in opstand tegen de mogelijke komst van Vergoossen, die zich niet populair heeft gemaakt door een paar jaar geleden de voortrekker te zijn voor een 'FC Limburg'. Na gesprekken tussen de supporters en Hendriks werd een terugkeer van Vergoossen alsnog goedgekeurd, maar zo ver zal het dus niet komen.